top of page

Om hende hundefotografen

Jeg hedder Nadia, er fra '88 og holder til i Vester Åby på sydvest Fyn. 

 

Jeg er barn af en fotograf og har altid elsket at fotografere. Min kærlighed til dyr, særligt hunde, må siges at være medfødt.

Jeg har som helt ung gået på skole for fotografering. Vi lærte alt det, der ligger bag det, at tage billeder og at arbejde med analog fotografi. Har brug mange timer i mørkekammeret og drømmer da også om selv at få et en dag. 

Med det i bagagen føltes det derfor helt naturligt da jeg, som en af de første i Danmark, begyndte at specialisere mig i hundefotografering. Den gang var det slet ikke en niche som det er den dag i dag. Der skulle gå mange år før jeg fandt andre der, som mig, kun fotograferede hunde og brændte for at forevige menneskets bedste ven.

Det virker helt magisk, når jeg skaber den kontakt til hundene og får lov til at forevige deres personlighed via mine billeder. For mig handler det meget om at lytte til hundene og lade dem tale. 

 

Jeg arbejder altid ud fra at fotografere på hundens præmisser. Det skal først og fremmest være en god oplevelse for dem, uden stress og pres. 

 
Om det er med naturligt eller kunstigt lys, handler det om at frembringe det rette udtryk, jeg vælger derfor ofte en simpel opsætning, hvor der er fokus på min model. 

Jeg udstiller meget gerne mine billeder og kan kontaktes via mail hendehundefotografen@gmail.com for nærmere aftale. 

bottom of page